“Tripozii” revin in Bucuresti. Mega show de striptease masculin XXL!

Doamnele si domnisoarele care au ratat anul trecut cel mai incendiar numar de striptease oferit de barbati au sansa sa recupereze in acest weekend. “Tripozii” revin in Bucuresti si promit in spectacol cel putin la fel de “fierbinte” ca cel precedent. Si in acest an, ca in anii precedenti, clubul Boa le ofera un cadou inedit doamnelor si domnisoarelor. Atat vineri cat si sambata femeile vor avea parte de un show incendiar de striptease masculin, realizat de aceeasi trupa care anul trecut, a creat o adevarata isterie.

Baietii, supranumiti “tripozi” datorita dotarilor XXL, sunt originari din Ibiza si sunt recunoscuti datorita modului natural de a renunta complet la haine intr-un timp record. Barbatii nu au inhibitii si reusesc sa le ofere doamnelor imagini de neuitat.

Dansatorii sunt modele profesioniste, care in restul timpului defileaza pentru branduri internationale si sunt imaginea unor filme foarte mari. Altii apar in videoclipurile artistilor cunoscuti, cum ar fi James Blunt, Laura Pausini sau Paris Hilton sau sunt campioni mondiali la culturism.

Vezi tot articolul pe www.cancan.ro

  • 08
    Mar
    2013

    Facebook