Starul international Kelis a sosit in Romania!

Desi are concert abia maine seara, starul international a sosit cu o zi mai devreme in Romania tocmai pentru a se putea bucura de atractiile turistice. Kelis a venit insotita doar de staff-ul ei, fara niciun bodugyguard insa cu un… inger pazitor.

Vineri seara, Kelis a aterizat pe aeroportul Henri Coanda alaturi de staff-ul ei. Starul international nu a venit cu bodyguarzi si nici nu a insistat ca organizatorii concertului pe care urmeaza sa-l sustina sambata in clubul Boa sa-i puna unii la dispozitie ci a preferat doar compania fiului ei in varsta de patru ani.

Desi nu sta foarte mult in Bucuresti, artista a adus bagaje voluminoase, pe care le-a transportat cu un carut special spre bucuria fiului ei care s-a catarat alaturi de genti.

Fara niciun pic de aroganta, Kelis a fost extrem de sociabila si nu s-a asteptat nicio clipa ca in Romania sa fie asaltata de presa si de paparazzii. In momenul in care a sesizat bliturile, cantareata si-a acoperit ochii cu o pereche de ochelari de soare, pentru a ascunde oboseala de pe drum si lipsa machiajului, in semn de respect pentru fanii ei.

Citeste tot articolul aici.

61333032

61333034

61333035

  • 06
    Aug
    2014

    Facebook