Iubita lui Usher vine de la VIP Room din Paris

Sandine Montlouis si Logan Hout, doua dintre cele mai apreciate dansatoare ale celui mai in voga club parizian, VIP Room, sunt invitate vineri noapte in Romania, pentru a participa la o super petrecere, care va avea loc in club BOA, dupa miezul noptii.

Logan este actuala iubita a celebrului Usher, pe care l-a cunoscut dupa ce acesta a sustinut un recital live in VIP Room la sfarsitul lunii iunie. Alaturi de colega sa, Sandrine, Logan promite un show de zile mari si o coregrafie spectaculoasa, cu toate ingredientele unui super-party, asemenea exclusivistei locatii din Paris, unde a petrecut recent Madonna si unde au concertat vedete precum Boy George, Black Eyed Peas, Fat Joe, R.Kelly, Bob Sinclar.

La spectacolul celor doua dansatoare profesioniste va asista cunoscutul actor Jean Claude Vandame, invitat special impreuna cu staful la petrecere, de catre organizatori. Van Damme se afla din nou in Romania, pentru noua productie “Six Bullets”, a carui personaj principal este, anul trecut acesta filmand tot aici pelicula Weapon.

Cea mai recenta vizita bifata de Jean Claude Van Damme este Fortul 13, vechea inchisoare comunista din Penitenciarul Jilava, dar vineri seara va face pauza pentru cateva ore de distractie alaturi de o suita de domnisoare frumoase.

  • 29
    Jul
    2013

    Facebook